
Pogoń za lekkością.
Poczuj lekkość smaku i czystość, jak w przypadku świeżej i pysznej górskiej wiosny.
Pogoń za lekkością.
Poczuj lekkość smaku i czystość, jak w przypadku świeżej i pysznej górskiej wiosny.

Coraz więcej osób kupuje wysokiej jakości artezyjską wodę źródlaną, taką jak Plose, Lauretana, BlackForest lub Hornberger. W gastronomii możemy również spróbować Acqua Morelli, Stille Bolle lub Bling.
Co te odmiany mają ze sobą wspólnego? Przewodność poniżej 60 µS / cm, mało sodu, mało wodorowęglanu i dużo smaku. Jednak w sprzedaży detalicznej litr kosztuje od 85 centów do 1,60 EUR, a dla marek premium do 40 € za litr.
Ludzie dbający o jakość i cenę szukają rozwiązań bez konieczności dźwigania skrzyń i bez zanieczyszczania środowiska transportem i plastikowymi opakowaniami.
Woda dla smakoszy eL-Neró oferuje wszystkie te zalety w uczciwej cenie od 25 do 30 centów za litr *. Jak to działa Bardzo prosty …
Poproś o spotkanie w sprawie degustacji już teraz, aby poczuć różnicę w jakości. Z przyjemnością doradzimy, jak nosić w domu „zryczałtowaną stawkę za wodę źródlaną”, zawsze świeże i zawsze pyszne, bez konieczności noszenia pudełek.
Możesz już wypić eL-Neró® w następujących lokalizacjach:
EISBAR I Dorfwinkel 5 I 22359 Hamburg (od połowy lutego)
Piękne życie na wsi I Oberrecht 31 I 25436 Neuendeich (od początku marca)
* Cena dotyczy produkcji własnej, w tym kosztów zakupu i konsumpcji. Oczywiście obiekty gastronomiczne muszą doliczyć koszty logistyczne, osobowe i operacyjne, a także wyższe koszty zużycia do tej ceny. Aby gastronomia nadal istniała, musi również przynosić zysk. Dlatego też, uwzględniając wszystkie koszty, realistyczne jest, że za litr można zamówić od 5 do 8 € przy tej jakości.